След като ЦСКА нямаше късмет с лагера в България заради снеговете и студовете, турският курорт Белек също не посрещна благоприятно момчетата на Йоан Андоне. Първият цял тренировъчен ден на отбора, който ще бъде днес е съпътстван с обилен дъжд, който може да попречи на "червените" да се подготвят при нормални условия.

Прогнозите за следващите няколко дни също са свързани с превалявания, което е нормално за този период на годината в турския курорта, информира "Гонг". Според синоптиците шансовете да вали чак до понеделник са около 50%.

В началото на следващата седмица се очаква времето да се оправи, въпреки че има доста голям процент вероятност дъждовете да съпътстват лагера на "червените" до самия му край. Температурите в тази част на Турция пък се движат в границите от 6 до 15 градуса, което сравнено с България си е истинско лято.

От вчера "армейците" са в курорта Белек, където се настани в луксозния хотел "Корнелия Даймънд". Още от самото начало Йоан Андоне започна с подготовката, като въпреки късния час на пристигане, футболистите направиха първа тренировка на турска земя на осветление. Заниманието премина в бегови упражнения и лек стречинг за разпускане от дългия път.

Първата проверка на ЦСКА на турска земя е запланувана за 30 януари, като съперник ще е Политехника (Яш), който е на 13-ото място в елитната дивизия на Румъния. /БЛИЦ