Вариантите за треньорския пост в Левски стават все по-малко. Както е известно, Живко Миланов подаде оставка след загубата от Ботев (Пловдив) с 1:3 в петък. Тя обаче все още не е приета и ще бъде обсъждана на предстоящото съвместно събиране на Надзорния и Управителния съвет на клуба.

Не е изключено да бъде направен опит Миланов да бъде разубеден или поне да остане начело на отбора и за предстоящия след седмица мач с Берое. След това има пауза в шампионата заради световните квалификации на националния отбор и тогава да бъде търсен нов треньор на Левски. Ако Живко Миланов откаже, то срещу заралии не е изключено начело на тима да бъде Тодор Симов.

В същото време стана ясно, че със сигурност начело на „сините“ няма да застане Димитър Димитров-Херо. Причина за това са търкания между специалиста и Наско Сираков от миналото.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн 

Красимир Петров, който също се смята, че може да свърши работа на „Герена“, бил пък зачеркнат, след като завлече със себе си в ЦСКА 1948 няколко обещаващи юноши, начело с Мартин Хайдаров.

На този етап в Левски са категорични, че няма да търсят нов треньор от чужбина. През миналата есен те потърсиха спасение именно извън пределите на родината. Завръщането на Славиша Стоянович обаче не доведе до бум, както очакваха мнозина.

Така вариантите за нов треньор на „Герена“ не остават много. Феновете настояват за завръщането на Станимир Стоилов. Мъри обаче ясно е поставил условие за редовно изплащане на заплатите на играчите, за да акостира отново в Левски.

Както е известно, до края на месеца предстои подписването на нов договор с „Палмс Бет“. Мнозина считат, че ще внесе нужното финансово спокойствие сред „сините“ и ще доведе до завръщането на Стоилов.

Друга вероятна опция остава Емил Велев. Кокала е последният треньор, извел „сините“ до шампионската титла през 2009 г. 59-годишният специалист в момента е без отбор, след като се раздели с втородивизионния Левски (Лом), а след това опроверга информациите, че е станал спортен директор на Вихрен (Сандански).

Efbet Лига - сезон 2021/2022