Халфът на Хасково Деян Лозев не скри разочарованието си след тежкото поражение с 0:5 от "Левски" от 28-ия кръг на "А" група. "Тръгна зле мачът, можеше и по друг начин да се развие, но в крайна сметка загубихме с 0:5 и няма какво да кажа, защото резлутатът говори достатъчно.

Като не вкарваш, ти вкарват. А "Левски" като почнат да вкарат, не спират. Миналия мач ни вкараха 8, сега 5. Просто, когато имаш положения срещу отбор като "сините", трябва да ги реализираш, заяви Лозев.

- Първо почивахме след мача със Славия, после не тренирахме два дни. Искахме да вземем поне по една заплата. Парите са си пари, но все пак играем срещу "Левски". Първо играем за нашата чест, после и за града. Парите дали ще ги взмем, е Божа работа. Ние ще си доиграем сезона, млади сме и гледаме напред.

На теория може да имаме шансове за спасение, но сега идва Локомотив (Пловдив). Трябва да се опитае да ги бием тях. Заради публиката трябва да играем добре. Призовавам ги да ни подкрепят, макар и да не се представяме толкова силно. Все пак обаче направихме много за града, защото влязохме в „А” група след 22 години, а сега, ако изпаднем, не се знае пак кога отборът ще играе в елита.”


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015