Все още изпълняващият длъжността председател на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов изживя нови драматични моменти,свързани с омразата на феновете, научи БЛИЦ. Преди малко група от около 50-ина привърженика на “червените” атакуваха стадион “Българска армия”, където в момента тече заседание, водено лично от шефа на ЦСКА. Случайно Томов бил забелязан на стадиона, след което групичката ултраси веднага се събрала и започнала атаката срещу офисите. Феновете първо замеряли прозорците със снежни топки, а някои от тях дори нахлули в канцелариите, но до саморазправа не се стигнало.


"Неприятен инцидент се разигра, но вече всичко поотмина. Томов е тук, има заседание. Знаете, както винаги какво скандират феновете по негов адрес. Няма щети”, потвърди новината служител на ЦСКА пред БЛИЦ.
 

На заседанието бяха направени промени в състава на Надзорния съвет на дружеството. В него влизат собствениците на "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов, а Димитър Пенев и Александър Томов остават. 

Както е известно Венцислав Живков и Александър Тодоров ще са изпълнителни директори. Уточнена е финансовата рамка на сделката за закупуването на клуба, както и план за действие в преходния период./БЛИЦ