Биографията на Христо Стоичков „Историята”, написана със съавторството на спортния журналист Владимир Памуков се радва на изключително огромен интерес.

Тя се появи на пазара точно преди две седмици, но от Софтпрес“ стартират производството на нов тираж. В издателския бизнес не се афишират цифри, но при всички случаи броят на копията е над 10 хиляди още при първото завъртане и се твърди, че ще бъде дублиран.

Предстои традиционно най-добрият месец за книжния пазар - от началото на декември до Ивановден през януари, което явно дава самочувствие на издателите на биографията на най-популярния българин.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

По всичко личи, че книгата на Камата ще е с най-високия тираж, правен някога в България.

Христо Стоичков направи грандиозно представяне на „Историята“ пред 500 гости в столичен хотел, но готви приятна изненада и за редовите фенове под знака 12:12.

На 12 декември в НДК той е обещал да подписва свои книги на почитатели до последния човек. Във второто издание на неговата биография изненадващо има и промяна. Към фотосите по настояване на Камата са добавени кадри от церемонията по представянето на 5 ноември. На един  от тях Кавалера на „Златната топка“ позира по-щастлив и от популярния негов кадър с най-големия индивидуален трофей във футбола. Причината се крие в първия персонален началник в живота на Стоичков – първородната му внучка Миа, която целува страстно, разкриха от „Софтпрес“.

Другите нови фотографии на доайена на спортните фотографи Бончук Андонов са с тримата президенти на България – Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев. Също и с олимпийски шампиони, със звезди от Четвъртите в света, със спортния министър Красен Кралев и други разпознаваеми лица от всички области.