Лудогорец проявява интерес към румънския национал Паул Антон, пише prosport.ro. Според информацията, за трансфера на халфа на Динамо (Букурещ) настоява новият технически директор на „орлите“ Козмин Моци, който е бивш играч на „кучетата“.

Както е известно, през това лято разградчани вече привлякоха един румънски национал в състава си – нападателят Дорин Ротариу, който пристигна от казахстанския Астана. През кариерата си той също е играл за Динамо (Букурещ).

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

30-годишният Антон е сред малкото футболисти на „кучетата“, които получават редовно заплатите си, отбелязват на север от река Дунав. Негов трансфер може да понапълни касата на Динамо (Букурещ), който е в тежко финансово състояние.

Халфът има договор до лятото на 2022 г. с клуба от бул. „Щефан чел Маре“ в Букурещ. Популярният сайт transfermarkt.com оценява румънския национал на 1,1 милиона евро.

Паул Антон може да бъде ползван на три различни позиции в полузащитата. Той има 13 мача за националния отбор на Румъния, след като дебютира на 24 март 2018 г. при победата с 2:1 над Израел в контрола.

През кариерата си Антон е играл още за Глория (Бистрица), Делта (Тулча), Търгу Муреш, Пандури, испанския Хетафе, както и за руските Анжи (Махачкала) и Криля Советов (Самара).