ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Шампионът на България Лудогорец гостува на Славия в мач от 3-и кръг на "А" група. Срещата ще се проведе на стадиона в "Овча Купел" от 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по NEWS7 и следен на живо в БЛИЦ.

Двата тима се представиха колебливо в първите си две срещи от новия шампионат. Славия има 1 точка, която бе спечелена при гостуването на Черно мор,е а преди това претърпя поражение у дома от Берое. Лудогорец пък допусна изненадваща загуба от новака Любимец на старта, която коства главата на Ивайло Петев. Във втория кръг разградчани все пак взеха 3 точки с труден успех над Черноморец с 1:0.

Теньорът на разградчани Стойчо Стоев ще даде почивка на част от основните си реванши, тъй като през седмица предстои гостуване на Партизан в Белград за мач реванш от трети квалификационен кръг на Шампионската лига. Именно поради важността на срещата с "гробарите" Стоев ще даде почивка на Марселиньо, Иван Стоянов, Дани Абло и Александър Барт. Въпреки, че залага на част от резервите специалистът ще се опита да вземе три точки на стадион "Славия", където Лудогорец все още няма победа.

От своя страна треньорът на Славия Асен Букарев има сериозни проблеми за решаване. Милен Василев е контузен, Чавдар Янков е под въпрос, а Димо Атанасов е наказан.

"Какво като са евробоец. Излизаме и ги бием. Пълни глупости са това, че няма да излезем мобилизирани, за да им пестим силите", каза президентът на Славия Венци Стефанов.

slavia.JPGСлавия - Лудогорец
18:00 часа, стадин "Славия"
Съдия: Никола Попов
Пряко по NEWS7



Вероятни състави:
Славия: Георги Петков, Радослав Димитров, Живко Желев, Виктор Генев, Филип Филипов, Тодор Янчев, Христо Янев, Борислав Балджийски, Галин Иванов, Диего Невеш де Жезус, Фернандо да Силва

Лудогорец: Владислав Стоянов, Йордан Минев, Козмин Моци, Теро Мантула, Жуниор Кайсара, Христо Златински, Светослав Дяков, Мирослав Иванов, Фабио Ешпиньо, Михаил Александров, Роман Безяк


* Лудогорец и Славия имат два мача на ниво "А" група на "Овча купел", като шампионите нямат успех. Първият двубой завърши 3:2 за Славия, а миналия сезон двата тима извъртяха нулево реми

*Славия не успя да запише победа в първите два кръга на "А" група

*Лудогорец завърши и двата си мача от началото на сезона при резултат 1:0. Загуба от Любимец и победа над Черноморец

*Славия и Черно море са отборите, които все още не са вкарали гол от началото на шампионата

*Първите мачове на Стойчо Стоев като гост с предишните му два клуба в елита - Миньор и Монтана бяха все гостувания в София, в които тимовете му не вкараха гол - с Миньор загуби с 0:4 от "Левски", а с Монтана направи 0:0 пак със "сините"