Директорът на Лудогорец Ангел Петричев продължи словесната си война с “Левски” и Тодор Батков и след победата с 3:0 над Черноморец. След като преди двубоя той определи адвоката като “комплексиран от Лудогорец”, сега последва нова словесна порция.

“Ние нямаме леки мачове, виждате и днес какво се случи срещу този неудобен противник, докато на някои мачове на “Левски” трябва да се ходи с фрак, защото на театър се ходи с фрак. На всички е ясно, че няма отбор, който да не е играл пределно мотивиран срещу Лудогорец. Очаквахме го и се подготвяхме за такъв тип съпротива” , изрече Петричев.

„Опонентите ни разбират феърплея като мутрите. В момента няма феърплей. Разполагаме с качествени футболисти, които имат силите и мотивацията да доведат сезона до успешен край".

Петричев коментира и двубоя с Черноморец:

„Победихме неудобен съперник и нашите момчета наложиха своя стил. Радващото е, че освен да подобряваме играта, започваме и да бележим. Радвам се, че Иван Стоянов започна да бележи, той е от ключовите ни състезатели".

„Ако играем по този начин спокойно ще защитим титлата си въпреки това, което се говори от конкурентите ни".

„Селекцията зависи от желанието на треньорския щаб. Петев има добра визия за развитието на отбора. Ние вече се оглеждаме и в талантите от школата. Аз лично се надявам да адаптираме скоро някой юноша в отбора. Ще се опитаме максимално да създадем условията за това".