Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Психовойната между Лудогорец и "Левски" продължи и днес. От Разград заявиха, че Тодор Батков е нормално да има комплекси към шампионите, тъй като от 3 мача до момента все селекцията на Ивайло Петев побеждава. Както е известно, двата тима се срещат на 18 май от 20:00 часа на "Герена", а "сините" вече изявиха претенции за отлагане на мача за 19-и. В Лудогорец обаче не са навити на този вариант и държат срещата да се играе по програма.

Преди началото на днешния мач на шампионите с Черноморец изпълнителният директор на клуба от Разград Ангел Петричев отново говори за Батков. Вчера адвокатът заяви, че "мутрите са в Разград", и че "сините" ще победят шампионите, когато и да се играе дербито, от което до голяма степен зависи кой ще грабне титлата. Петричев сподели, че съчуства на Батков, тъй като имал комплекс от Лудогорец.

"Левски" са ни преките конкуренти за титлата. Подхождам със съчувствие към Тодор Батков. Явно има комплекс от Лудогорец. Все пак имаме 3 победи от 3 мача срещу тях, някои от които убедителни. Бием ги постоянно. Дебело обаче искам да подчертая - уважавам Батков като футболен ръководител. Все пак си харчи парите за футбола. Не са много хората, които вадят пари от джоба си за футбола. Такива са още господин Домусчиев, Гриша Ганчев и още няколко човека. Тези хора трябва да бъдат уважавани от всички", сподели Петричев пред TV7.

"Това, че Батков има комплекс от Лудогорец е съвсем друга тема. Тя е в компетенцията на психолозите. Не бих се подал на провокациите му. Казва, че ще ни бият, когато и да играем. Нека още малко изчакаме. Мачът наближава. Но нека победи по-добрият, с честни средства, а не по начина, по който "Левски" печели напоследък. В никакъв случай няма да се съгласим на промяна на датата. Програмата е ясна отдавна. Тя е одобрена още в началото на пролетния полусезон. Тогава е трябвало да се изкажат претенциите, каквито имат. А не когато е изгодно на "Левски", да пробват феърпея на Лудогорец, както казва Батков. Ние имаме не по-малко важен мач с "Ботев" (Пловдив) на 22 май. За мен "Ботев" е много добър отбор, който се развива много прогресивно и един от отборите, който има бъдеще", допълни изпълнителният директор на Лудогорец.

Петричев коментира и отсъствието на капитана Емил Гъргоров за днешния мач срещу Черноморец - "Има болки в менискуса, но не мога да кажа на 100%, защото не сме разговаряли с треньора през последните 2-3 часа. Знам, че до последно беше под въпрос участието му заради контузията. Заради това не е в групата, а не, че има някаква драма, както се пише постоянно. Той е нашият капитан. Изключително интелигентно момче е. Той до последния ден ще се раздава за Лудогорец. Смятам, че това, което е дал за Лудогорец, не е никак малко."

Шефът в клуба от Разград каза също така, че Мирослав Иванов е подновил договора си с Лудогорец още през януари.

"Договорът му не изтича, напротив. Той преподписа още януари. Генчев има опция за удължаване. Това са изкуствени атаки, които са част от психоатаките срещу Лудогорец в един важен момент от първенството", коментира Петричев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ