ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Лудогорец се раздели официално с четирима футболисти, чиито договори няма да бъдат подновени. Това са капитаните Емил Гъргоров и Станислав Генчев, титулярният централен бранител Любомир Гулдан и Урош Гулобович. Техните договори, които изтичат това лято, няма да бъдат подновени от ръководството. Ивайло Петев заяви, че това е част от плана за подмладяване на Лудогорец.

„Ще се разделим с част от нашите звезди. Чрез вас искам да им благодаря за това, което свършиха, което направиха за нашия клуб. Ще дадем път на по-млади момчета, аз съм оптимист и шансът, който ще получат момчетата, които са играли по-малко трябва да се възползват по най-добрия начин и Лудогорец да изглежда по убедителен начин“, заяви треньорът Ивайло Петев.

„Голубович, Генчев, Гулдан и Бадема няма да са част от нашия отбор. Договорите им изтичат, това е причината. Ще отидат в добри отбори, защото са добри футболисти", допълни Петев.

На днешната пресконференция беше представено и първото ново попълнение - Фабио Ешпиньо, който идва от португалския Морейрензе./БЛИЦ