Вариантът за българския национал Иван Иванов да заиграе в Лудогорец е отпаднал окончателно заради епикриза, показваща здравословното му състояние. Бившият футболист на Партизан и Базел бе сред обсъжданите имена за евентуално подсилване на защитата на шампионите. Точно поради тази цел от Разград поискаха епикризата на национала, за да видят дали ще могат да го използват в по-голямата част от мачовете през пролетта. Оказало се, че здравословното състояние на Иванов не е никак цветущо и той няма как да свърши работа на "орлите" в битката им за титлата и в Европа след това, съобщава „Меридиан Мач”. Точно поради тази причина Русия няма как да премине в Лудогорец през тази зима.

По информация на БЛИЦ последните предложения към бранителя са от клубове от Хърватия и Полша. Предложение има и от втородивизионния германски Гройтер Фюрт, но Иванов не бърза с избора си. Както е известно, бившият защитник на ЦСКА не е играл футбол на високо ниво почти две години заради тежка контузия в коляното, поради което и контрактът му с Базел беше прекратен предсрочно. За момента Иван Иванов тренира самостоятелно. В първите дни на новата година той премина обстойни медицински прегледи в базата на Манчестър Сити, смятана за най-модерна в целия спортен свят.

Иначе Лудогорец продължава да търси подсилване в защита. В момента Георги Дерменджиев има четирима централни защитници - Козмин Моци, Георги Терзиев, както и младите Тейнур Марем и Венцислав Керчев.

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg