Лудогорец е напът да направи двоен трансферен удар на родния пазар. Разградчани са близо до пописа не само на Ивайло Чочев, за което още вчера се писа, но и на защитника на Локомотив (Пловдив) Диниш Алмейда, пише "Тема Спорт".

Португалецът ще пристигне на "Хювефарма Арена" като свободен агент. Старши треньорът на "смърфовете" Александър Тунчев потвърди, че Алмейда е отказал да подпише нов контракт, а феновете благодариха на бранителя с транспарант в двубоя с ЦСКА-София на "Лаута".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Именно "червените" имаха голямо желание да привлекат Диниш Алмейда през зимата по настояване на тогавашния треньор Бруно Акрапович. От Лудогорец обаче явно са били по-настоятелни и ще се подсилят с един от най-добрите защитници в първенството.

Очаква се тази седмица да настъпи развитие по преминаването и на Чочев в Разград. През пролетта на 2019 година халфът се контузи в евроквалификацията с Черна гора, което го извади от игра за дълго време, като не можа да запише мач за Пескара, където бе преминал преди това от Палермо. В края на миналата година Чочев подсили ЦСКА 1948 и се превърна в лидер на отбора, а междувременно се завърна в нациналния тим.

Единственото притеснение в Лудогорец по отношение на халфа е свързано с контузиите му, но въпреки това "орлите" са готови да го привлекат.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството