Лудогорец не се е отказал от варианта да привлече в редиците си една от звездите на Берое Атанас Зехиров. Десният защитник прави страхотно впечатление в последните два сезона и логично дойде интересът на тима от Разград, който ще се пробва да го привлече без пари през лятото, твърди „7 дни спорт”. Преди няколко месеца в Разград беше обсъждан евентуален трансфер на Зехиров, но това пропадна, след като в отбора беше привлечен Сисиньо от бразилския Сантос.

От началото на кампанията бразилецът обаче не се представя убедително и игра в много малко мачове. Несменяем титуляр е Йордан Минев, но пък националът чукна 35 години през октомври, така че в Разград се оглеждат за друга опция, която да замени Близнака в дългосрочен план. От тима смятат, че именно Зехиров е въпросният играч, който може да играе в Лудогорец" с успех. Плюс за шампионите е и изтичащият договор на национала, след като той е обвързан с настоящия си тим само до лятото. От Берое все още не могат да стигнат до договорка със Зехиров за удължаването на контракта му, което може и да развърже ръцете на Лудогорец.

На практика Зехиров сега ще може да подпише предварителен договор с разградчани и след края на сезона да премине в друг отбор.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg