Лудогорец излезе с официална информация относно ситуацията и договора на Якуб Пьотровски. “Орлите” разкриват, че халфът има контракт до лятото на 2026 година, а днес не е в групата за двубоя със Славия, защото е заминал до Полша поради лични причини.

Позицията на Лудогорец:

"Поради зачестилата невярна информация в медиите относно срока на договора на нашия футболист Якуб Пьотровски, сме длъжни да уточним следното: спекулациите, че неговият контракт изтича сега, не отговарят на истината. Договорът на Пьотровски е до 30 юни 2026 г. Всякаква друга информация по темата е неоснователна и има за цел да дестабилизира клуба в навечерието на старта на мачовете от основната фаза на Лига Европа.

Пьотровски е мотивиран и фокусиран върху предстоящите мачове в efbet Лига и Лига Европа с цел Лудогорец да постигне високи резултати както в България, така и на международната сцена. ПФК Лудогорец му благодари за професионализма и отдадеността в подготовката за предстоящите двубои, тъй като неговото представяне е от ключово значение за Лудогорец.

За да няма допълнителни спекулации, бихме искали да уведомим медиите и феновете на Лудогорец, че Якуб Пьотровски не е в групата за мача със Славия, тъй като му се наложи да замине за Полша по лични причини с разрешение от страна на ръководството на клуба."

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025