Лудогорец подхожда с необходимата доза уважение към аматьорския Локомотив 1929 (Мездра). Двата тима ще играят през другата седмица в 1/16-финалите на турнира за Купата на България. От щаба на шампионите изпратиха мениджъра Любо Трайков на мач в град Роман, от Областното първенство във Врачанско. В двубоя от третия кръг мездренци победиха домакините от Искър (Роман) с 6:2.

Работещият и като селекционер за разградчани Трайков, бе дълго време част от ръководството на Локомотив (София) и Монтана. Сега специалистът свърши две работи на куп по време на двубоя в Роман. Той влезе в ролята на съгледвач и старателно си водеше записки, а след края на мача проведе разговор с наставника на мездренци Кунчо Кузманов за предстоящия двубой между двата отбора и предложи помощ за организацията около срещата, пише "Меридиан Мач".

Футболистите на Локо (Мз) се опитаха донякъде с изявите си да заблудят разузнавача, но той не се хвана и дори разкри пред аса Илия Илиев, че е съвсем наясно с истинските възможности на бившия капитан на "Ботев" (Вр) и на Локо (Мз) в „А“ група и на част от неговите съотборници. Идната събота от Разград планират да наблюдават и местното дерби между аматьорския Локо (Мз) и съседите от Околчица (Моравица).

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016