Шампионът Лудогорец се отчете с поредно благородно дело. Клубът от Разград и Ботев (Пловдив) станаха поредните отбори, които подпомогнаха лечението Дарин Тодоров. Това съобщи за БЛИЦ СПОРТ майката на юношата на Левски.  

Дарко вече шеста година се възстановява след тежката катастрофа, която претърпя през 2010 година. Предстои му втори етап от лечението в специализираната клиника в Анкара, която е без аналог в България. Препоръчително е Тодоров да мине общо четири курса, като само за един от тях семейството му плаща близо 9000 щатски долара.

"Много сме благодарни на момчетата от Лудогорец и Ботев (Пловдив), които също преведоха пари по сметката. Надяваме се и други отбори да се включат. Благодарим на всички", заяви майката на Дарин Тодоров - Даниела.

От утре тя е с Дарко в Поморие за поредни процедури. "Предстои да минаваме през барокамерата, ще има рехабилитация и физиотерапия и се надявам скоро да заминем за клиниката в Анкара", добави майката на юношата на Левски.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS
PayPal: [email protected]