Футболистите на Лудогорец ще избистрят тактиката си за мача с Хасково в петък вечерта на стадиона в Димитровград. „Потърсиха ни от ръководството на разградчани за съдействие, ще им предоставим за тренировка стадион „Миньор“, съобщи пред "Новинар Юг" кметът на Димитровград Иво Димов. Разградчани потърсили терен в съседния град, след като им било отказано да проведат занимание на Ямача, за да се запази теренът за съботния двубой.

Тренировката на шампионите ще започне в 18 часа и ще бъде открита, така че димитровградчани ще могат да видят на живо едни от най-известните футболисти в родното първенство. Миналата есен ЦСКА също предпочете да тренира в Димитровград преди реванша за Купата на България с хасковлии. Наставникът на "армейците" Стойчо Младенов похвали базата в града, в който започва футболната си кариера.
Иво Димов няма да присъства на съботния мач между Хасково и Лудогорец, защото заминава за Пампорово да инспектира тима на Димитровград, който е там на лагер от началото на седмицата.

Първенството в Югоизточната „В“ група започва на 9 август. През следващата седмица се очаква в Пловдив да бъде теглен жребият и да стане програмата през есента. Хасковска област отново ще бъде представена от три отбора – Димитровград, Свиленград и Бенковски (Симеоновград).

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите