Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев планира да пусне различна формация от защитници за днешния мач с Локомотив (Пловдив). Двубоят от 4 кръг на „А“ група е на „Лаута“ от 20:00 часа и ще бъде излъчен по ТВ 7.
 
Извън сметките на Дерменджиев е Александър Барт, който лекува контузия и се очаква да бъде готов за игра най-рано за мача за Суперкупата на България срещу „Ботев“ (Пловдив) в сряда (13 август).
 
Очаква се на пейката да седнат Браян Ангуло и Александър Александро. В отсъствието на колумбиеца титуляр ще излезе Йордан Минев. Вместо Александров на терена ще бъде Теро Мантула, който ще партнира на Козмин Моци в центъра на отбраната.
 
Звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров до последно ще бъде под въпрос за мача. Поради заболяване той пропусна две тренировки на тима и ако няма подобрение, нападателят може да бъде резерва. Новото попълнение от ЦСКА Здравко Илиев попадна в групата за мача, а извън нея е контузеният Богомил Дяков.
 
Локомотив (Пловдив) – Лудогорец
 
Днес от 20:00 часа по ТВ 7
Пловдив, стадион „Локомотив“
Съдия: Георги Йорданов
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Локомотив (Пловдив): Господинов, Филипов, Грънчов, Молдованов, Ив. Димитров, Бл. Наков, В. Траянов, Кики, Маламов, Б. Костадинов, М. Камбуров
Контузен: Б. Дяков
Наказани: няма
 
Лудогорец: Вл. Стоянов, Кайсара, Моци, Мантула, Й. Минев, Златински, Еспиньо, М. Александров, Марселиньо, Мисиджан, Кишада
Контузени: Барт, Витиня, Терзиев
Наказани: няма
 
Баланс: 8 мача, 1 победа за Локомотив (Пловдив), 2 равенства, 5 победи за Лудогорец, г.р.4:12