Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев даде днес традиционната си пресконференция на "Лаута". Основна тема на брифинга бе предстоящият мач срещу шампиона на България Лудогорец. Срещата от 4-ия кръг на "А" група в събота от 20:00 часа.

"Готвим се нормално за мача с Лудогорец. Проблемите засега са свързани само с Богомил Дяков, който още се възстановява след контузия. Имаме и други леки оплаквания, но те не са сериозни. Момчетата тренират добре и да се надявам, че в събота ще се постараем да се противопоставим на Лудогорец и ще търсим нашия шанс. Вие сами видяхте снощи, че това може би е най-силният отбор в България. Просто се възхитих от играта на Лудогорец. Радвам се, когато един български отбор играе по този начин и побеждава в Европа. Защото всичко това се отразява върху самочувствието на българския футбол. Лудогорец разполага с достатъчно футболисти, за да прилага ротационен принцип в състава си. Мисля, че тези, които снощи взеха участие в мача в Белград, някои от тях ще почиват. Съставът на Лудогорец срещу нас ще бъде съвсем друг", коментира Матушев.

"Ще направим всичко възможно да изкараме максимума от предстоящия двубой. Надявам се да успеем да се възползваме от малкото шансове, които ще имаме на терена. Все пак това е един мач, който ще даде допълнителен стимул на всички – както на нас треньорите, така и на феновете ни и естествено на самите футболисти, защото в срещата те могат да покажат единствено себе си, да надскочат себе си и да докажат, че ние вървим по правилния път", продължи треньорът на Локо (Пд).

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите