С група от 20 футболисти шампионът на България Лудогорец замина тази сутрин за Люксембург. Утре от 19:00 часа разградчани се изправят срещу Дюделанж в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първата среща завърши с категорична победа за българите с 4:0. На практика Лудогорец си гарантира класирането за следващия кръг, където най-вероятно ще срещне стария си познайник Партизан (Белград). Сърбите също си осигуриха комфортна преднина в първия мач срещу Торсхавн, като постигнаха успех с 3:0 у дома.

От картотекираните 21 човека в УЕФА от групата на разградчани за Люксембург отпада единствено Жуниор Кишада, който все още изтърпява наказание заради червения картон, който си изкара срещу Валенсия. Останалите играчи са на линия, като се очаква Стойчо Стоев да направи редица промени в сравнение с домакинството на Дюделанж и мача срещу Хасково, който беше изненадващо загубен с 0:1 в събота.

Групата на Лудогорец за Люксембург:

Вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович

Защитници: Козмин Моци, Александър Барт, Теро Мантула, Йордан Минев, Шоко, Кайсара, Витиня

Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков, Христо Златински, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Михаил Александров, Върджил Мисиджан, Йерун Луму, Даниел Абало, Марселиньо, Вандерсон, Роман Безяк

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите