Лудогорец замина за Люксембург, където утре от 19:00 часа излиза срещу Дюделанж за протоколния реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани спечелиха първата среща с 4:0 и на практика си гарантираха класирането за следващия кръг, където най-вероятно ще срещнат стария си познайник Партизан (Белград). Сърбите също си осигуриха комфортна преднина в първия мач срещу Торсхавн, като постигнаха успех с 3:0 у дома.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви на заминаване за Люксембург, че може да даде шанс на някои от резервите в реванша, като целта пред отбора е нова победа над Дюделанж.

"Не мога да отговоря какъв реванш очаквам. Искам да се представим достойно. Ще се стремим да победим. Да вземем и някакви точки", каза Стоев на летище "София".

"Мачът в Люксембург ще е етап от подготовката, според мен, трябва да съумеем игрово да се стиковаме по-добре. Направихме видео разбор на загубата от Хасково, показах им грешките, те си ги осъзнават", каза спецът.

"Никой не е застрахован от загуби. Ясно е, че в един момент и ние щяхме да загубим, неочаквано още в първия кръг. Поздравления за отбора на Хасково. За утре вероятно ще има ротации, подходът ще е по-сериозен. В Европа трябва да се стремим да сме максимално мобилизирани и концентрирани. Трябва да си пазим името в Европа. Трудно го създадохме, не бива да го загубим елементарно и лесно. Мисля за мача с Дюделанж, ще играем сериозно, а след това ще мисля за срещата с Черно море", допълни Стойчо Стоев.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите