Най-новото попълнение на Лудогорец Брайън Ангуло не тръгна с шампионите за Англия, където ще протече следващият етап от подготовката на водения от Стойчо Стоев тим. Причина за това е, че привлеченият от испанския Гранада колумбиец няма виза. Очаква се до няколко дни проблемът да бъде разрешен и бранителят да се присъедини към колегите си на Острова.

На самолета за Манчестър не се качиха и другите двама новопривлечени - Александър Василев и Преслав Петров, които ще се подготвят с юношеския национален отбор до 19 г. за предстоящото Европейско в Унгария.

На аерогара "София" Стойчо Стоев коментира предстоящия съперник на Лудогорец в Шампионската лига - Дюделанж от Люксембург. "Миналата година бяхме като тях - непоставени при жребия. Сега нещата се промениха заради доброто ни представяне в Лига Европа. Това обаче не означава, че сме галактически отбор, а те са някакви пълни слабаци", коментира Стоев.

"Беше тежко на първия лагер в Смолян, но съм доволен от футболистите, тъй като всички се вложиха максимално. В Англия ни предстоят сериозни проверки. Надявам се на Острова да се подготвим добре. Ще срещнем сериозни румънски отбори, може и с шотландски да играем. Надявам се да уредим и контрола с Андерлехт", каза още треньорът на Лудогорец на заминаване за Манчестър.

"Не очакваме нови попълнения, тъй като дори и да дойде някой, той ще е пропуснал доста от подготовката. Но ако е много добър играч, разбира се, че е добре дошъл. Няма да се разделяме с футболисти", добави Стойчо Стоев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка