Лудогорец започва атаката на групите на Шампионска лига без новата си звезда - най-скъпата покупка Браян Ангуло, стана ясно от картотекираните в УЕФА 21 футболисти. Колумбийският защитник е извън плановете на Стойчо Стоев за мачовете с Дюделанж. Първият двубой от втория квалификационен кръг е в сряда от 20:00 часа на "Лудогорец Арена".

Ангуло пропусна голяма част от подготовката на шампионите и заради визови проблеми не пътува с отбора за Англия. Колумбийският защитник в момента се готви по индивидуална програма, за да настигне новите си съотборници.

Аут за битката срещу люксембургския шампион е и Георги Терзиев. Централният защитник получи травма по време на подготовката в Англия и не успя да се възстанови. Извън групата на Лудогорец за Дюделанж са още Александър Александров, Георги Аргилашки и Себастиян Ернандес. Жуниор Кишада е наказан, но е картотекиран, за да изтърпи наказанието си, което получи за червения си картон срещу Валенсия миналия сезон.

Групата на Лудогорец за двата мача с Дюделанж:
Вратари: Владислав Стоянов и Иван Чворович
Защитници: Теро Мантула, Александър Барт, Шоко, Йордан Минев, Козмин Моци, Витиня, Жуниор Кайсара
Полузащитници и нападатели: Михаил Александров, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Даниел Абало, Светослав Дяков, Христо Златински, Марселиньо, Вандерсон, Жуниор Кишада, Ромен Безяк, Върджил Мисиджан, Йерун Луму

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа