Лудогорец ще се подсили с хърватски вратар. Това е 28-годишният Кристиян Кахлина, който вече четвърта година играе за ХНК Горица. Информацита е на сайта germanijak.hr, който се позовава на източници от мениджърските среди. Трансферът трябва да бъде финализиран в следващите две седмици.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Кахлина е един от най-добрите вратари в хърватското първенство. Преди известно време е имало информации, че стражът на ХНК Горица може да премине във френския Дижон, но до трансфер не се е стигнало.

Наскоро Кристиян Кахрина е подписал ново договор с клуба си и това е сигнал, че хърватският тим няма лесно да се раздели с вратаря. Предполага се, че Лудогорец ще плати седемцифрена сума, но изданието не предлага повече информация по въпроса и начина на плащане. Цената му според специализирания сайт Transfermarkt.com е 1 милион евро.

Кахлина е юноша на Динамо (Загреб) и там започва професионалната си кариера. Играл е още за Виноградар, Лучко и словенския Копер. През настоящия сезон вратарят е участвал в 16 мача на ХНК Горица. Силното му представяне е спомогнало на тима му да заема трето място във временното класиране на първенството.

Както е известно, в момента Лудогорец разполага с трима качествени вратари Владислав Стоянов, Пламен Илиев и Ренан дос Сантос. Напоследък много се говори, че бразилецът може да се завърне в родината си.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството