Лудогорец замина за Загреб, където утре играе с местния Динамо в среща реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, преди седмица българският шампион загуби у дома първата среща с 1:2. Делегацията на „орлите“ беше обзета от оптимизъм преди полета за хърватската столица.

„Трябва да играем умно, за да спечелим. Ако момчетата изиграят същия мач като в Разград, вярвам, че ще се класираме. Победиха ни в първия мач, което означава, че са по-добрият отбор. От нашите момчета очаквам да покажат играта от първия мач в Разград. Изпуснахме много голове и затова казвам, че отборът трябва да играе по същия начин, защото малшансът, който имахме, няма да продължи дълго”, заяви изпълнителният директор Козмин Моци.

"Отиваме с амбиция да победим и да продължим напред. Надявам се и късметът този път да е на наша страна. Имахме доста положения в първия мач, но не успяхме да вкараме, а те отбелязаха два гола с два удара. Малшансът бе с нас, дано утре не е така. Свежи сме, с изчистени глави и излизаме да спечелим. Загуба е, че ни напуснаха добри футболисти като Алекс Сантана и Сотириу, но пък имаме други, които могат да ги заместят", коментира националът Спас Делев.

„Ако покажем играта от първия мач и малко ни покрие късметът, мисля, че ще се поздравим с успех и ще преминем в следващия кръг. Когато съперниците са равностойни, малките детайли променят нещата. Както видяхте и в Разград, имаха две положения, вкараха бързи голове, надявам се утре и ние да имаме късмет. Силно се надявам напрежението в Динамо между феновете и треньора да бъде в наш плюс. Надявам се традицията да правим силни мачове, когато сме под напрежение, да се спази”, допълни Георги Терзиев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа