Лудогорец замина тази сутрин за Испания. Българският шампион отлетя за Валенсия с чартърен полет от Летище София. Пред медиите говориха треньорът Стойчо Стоев и Михаил Александров. И двамата заявиха, че целта пред тима е да се представи добре, след като загуби първия двубой в София с 0:3. Реваншът е в четвъртък (20 март) от 20:00 часа на "Местая" във Валенсия. Аут за двубоя са контузените Александър Барт и наказаните Фабио Ешпиньо и Жуниор Кишада. Под въпрос са Козмин Моци, Христо Златински и Даниел Абало.

Лудогорец днес ще проведе официалната си тренировка от 19,00 часа местно време (20:00 часа българско). Половин час по-рано Стойчо Стоев и Христо Златински ще участват в традиционната пресконференция преди мач в Лига Европа - 19:30 часа българско време.

Лудогорец се прибира в България в петък (21 март). Чартърът на тима излита от летището във Валенсия в 12,30 ч. българско време и ще кацне във Варна около 16,30 ч. От морската ни столица Лудогорец пътува директно за Разград, където започва подготовка за неделното домакинство на Литекс, предава официалният сайт на Лудогорец.

На "Местая" българският шампион се очаква да бъде подкрепян от близо 2300 фенове, каквато е квотата за гостуващата агитка. На телефон +359887200807 привържениците могат да получат информация и съвет как и откъде могат да закупят входни талони на "Местая".