Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Сблъсъкът между Лудогорец и ЦСКА, който ще определи шампиона на България, ще се проведе при сериозни мерки за сигурност, както около стадиона, така и вътре в него, съобщиха от ръководството на разградския клуб. Интригуващият мач е в сряда от 17:45 часа на "Лудогорец Арена", а преди него селекцията на Стойчо Младенов има с 2 точки повече от тази на Ивайло Петев.

Извън мерките, които ще вземе местната полиция, от разградския клуб също предвиждат сериозен брой стюарди, които ще се грижат за пропусквателния режим и спазване на реда на стадиона.

ПФК Лудогорец ще спази обещанието си към ръководството на фенклуба на ЦСКА и ще отпусне 750 билета за сектора за гости при цена 10 лева. Домакините дори заплашват "армейците", че ще бъдат безкомпромисни към всички техни опити да създават напрежение в останалите сектори. Очаква се обаче "червените" да бъдат повече от 750 човека, което ще създаде проблеми за органите на реда. Феновете на ЦСКА с нетърпение очакват решителния мач, в който любимците им се нуждаят само от точка, за да спечелят титлата.

Ръководството на Лудогорец призовава всички привърженици на "червените", които са се сдобили с билети за останалите сектори да не създават напрежение на трибуните. Всички опити за провокации ще бъдат пресичани своевременно, а виновниците изведени от стадиона. В този случай Клубът не поема ангажимент за възстановяване на парите за закупения билет.

Програмата за 30 кръг
23 май (сряда), 16:00 часа
Монтана - Черноморец
Локо (Сф) - Калиакра
Литекс - Локо (Пд) (ТВ7)
Миньор - Берое
"Ботев" (Враца) - Видима-Раковски
"Левски" - Светкавица (Търговище) (ТВ7)
Черно море - Славия
23 май (сряда), 17:45 часа
Лудогорец (Разград) - ЦСКА (БНТ)