Двама футболисти на Локомотив (Пловдив) са в полезрението на Ивайло Петев. Националният селекционер изгледа на живо вчера проверката на "смърфовете" с чешкия Височина (Ихлава), завършил 2:2, а БЛИЦ разбра кои играчи са хванали окото на треньора.

Петев отишъл на мача в Анталия с идеята да следи изявите на Стефан Велев, който вече е бил част от националния отбор.
Селекционерът обаче останал приятно изненадан от съотборника му Крум Стоянов. Левият бек беше над всички в контролата снощи. Именно сливналията откри резултата, след като в 34-ата минута Ванчо Траянов му даде 30-метров пас, Стоянов си поведе топката с гърди, преодолявайки противников футболист и с диагонален удар с левия крак простреля вратаря Копнур за 1:0.

Бързоногият защитник се отчете и с още няколко добри пробива, а Петев смятал и в бъдеще да следи изявите му. Крум Стоянов е на 24 години и е основен футболист на Локомотив (Пловдив). Както е известно, в националния отбор предстои подмладяване на състава и левият бек на "смърфовете" е сред алтернативите за нови играчи в държавния тим.

Крум Стоянов_1.jpg

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg