ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Нападателят Дауда Бамба се е разбрал с ръководството на ЦСКА да не носи повече червената фланелка, научи БЛИЦ. Причина за решението е огромният здравословен проблем, измъчващ месеци наред израсналият в Норвегия котдьоивоарец.

На 12 октомври БЛИЦ първи разкри, че старата травма на Бамба пак се е обадила, което може да доведе до операция. Именно  заради нея подписването на договора на Дауда с ЦСКА се забави през лятото с около месец. След това уж всичко беше наред, но болежките се появиха с пълна сила.

Бамба замина преди няколко дни за Норвегия, където му предстои операция - новина, която се появи още на 21 октомври. Според  непотвърдена информация хирургическата интервенция вече е преминала.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Сигурни източници на БЛИЦ добавиха, че Бамба е уведомил съвсем скоро Гриша Ганчев заради намерението си. Босът на ЦСКА е проявил разбиране и договорът на тарана ще бъде прекратен.

Контрактът е бил само за една година именно заради перманентните проблеми с коляното на Бамба.

ЦСКА вече търси негов заместник и даже води усилено преговори с двама футболисти, разбра още БЛИЦ. Един от тях със сигурност ще облече червената фланелка.

„Чакаме един от тях в София през ноември, когато е паузата на първенството заради Мондиала в Катар, за да финализираме трансфера“, уточниха източници на БЛИЦ.  

Бамба е един от любимците на Саша Илич. Именно сръбският треньор доведе голмайстора в Борисовата градина.