Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе доволен от играта на отбора в пореден мач.

“Ние, познавахме Ботев, но искам да обърна внимание на нашия отбор. Ходене по мъките, ходене по мъките, това е истината. Несериозно отношение пред противниковата врата, пропускат се много положения. Рано или късно ще имаме проблеми с това, че се отнасяме несериозно и сме слабо концентрирани пред противниковата врата. Топката не може да влезе във вратата, ако не я целим добре. Има една рамка, която трябва да уцелим”, каза Любо Пенев след двубоя.

"Когато създаваме положения, трябва да бъдем концентриране и да вкарваме. Вместо да настъпи спокойствие и да вкараме 2-3 гола, нищо не правим. С това поведение, с тази ниска концентрация, не ни чака нищо добро. Най-доброто за нас са трите точки и по най-бързия начин футболистите играли - неиграли да забравят за мача. Това не са техните възможности. Какви мерки да взема - ежедневна работа, всеки ден гледаме видео, правим анализи и така.

Недопустимо е по този начин да излезем с фланелката на ЦСКА. Ако продължаваме с тази игра, не е изключено през зимата да се разделим с някои хора.

Не търси под вола теле, от всички съм недоволен. С тази игра и с това поведение не може да търсим и да постигаме добри резултати. Мисля, че сме големи, не сме в школата и не работим с деца на по 12-14 години. Големи мъже сме, време е вече да мислим с главата. Който е във форма, той ще започне титуляр за двубоя с Базел. Какво да скрием от съгледвача на Базел. Явно, че се оформя закономерност при нас, играем 1-2 силни мача, след което 3-4 посредствени срещи. Не може до онзи ден всеки да се бори за титулярно място, а после да има ходене по мъките”, завърши треньорът на ЦСКА./БЛИЦ