Треньорът на Литекс Любослав Пенев заяви след домакинската победа с 3:1 над Черно море, че е доволен от играта на футболистите.

„Обичам такива мачове, предвидих го, стана хубав двубой. И двата отбора показаха добър и стойностен футбол с четири гола, които не са малко. И преди съм обяснил, че без значение дали сме домакини или гости във всеки мач излизаме за три точки. Така като свърши първенството, ще преброим актива, който сме събрали”, каза Пенев след края на двубоя.

“Черно море беше много добре подреден, но вкарахме три гола, а направихме и пропуски. Радва ме, че излизаме на голови ситуации, ще тренираме и ще се учим как да вкарваме повече голове. Ако някой е изморен, вдига ръка и иска смяна. В това няма нищо лошо, нищо срамно, няма никакъв проблем”, допълни треньорът на ловчанлии.

“Няма да правя индивидуален разбор на футболистите. Доволен съм от целия отбор и пак ги поздравявам. През седмицата пак ще има върху какво да поговорим, има много хубави неща, има и детайли, които трябва да се изчистят”, завърши Пенев./БЛИЦ