Старши треньорът на ЦСКА не успя да обясни защо тимът продължава да играе слабо и допусна втора поредна загуба в първенството.

"Много слаба игра и мисля, че по-слаби не сме били никога, откакто аз съм треньор. Не крия разочарованието си. Слабо, слабо, но чак пък толкова. Доста съм изненадан. Пак трябва да повторя това, което говорим от една, две и три седмици.

Ние трябва да се радваме, че си тръгваме само с 2 гола. Играчите, които ги виждам най-добре за мача, ги пускам. Защо пази Чавдаров? Защото не пази Караджов. Преценил съм, че трябва да вземе вратарския пост Чавдаров. Не търсете под вола теле.

Всеки може да има притеснения, аз съм абсолютно спокоен. Ако това оправи нещата, още сега бих посочил глоба. Но това няма да оправи нещата. Напротив променят се нещата, но не се вижда на мачовете. Отдавам играта на много неща. Всички знаят какво съм казал за ситуацията и това, което ни се случва. Опитвам се да променям нещата за по-добро. Пак се връщам, Делев ако вкара, няма да има ситуация за Литекс и т.н.”, каза Пенев след края на срещата./БЛИЦ