Фенове и медии ще имат достъп до националния отбор само 15 минути. Това е решението на Любослав Пенев преди дебюта му начело на тима. На 29 февруари “трикольорите” гостуват на Унгария за контрола. Новият треньор събира футболистите на лагер на 24 февруари в Правец. С първия отбор ще бъдат и 9 футболисти, които ще поддържат форма, но след заминаването за Унгария, част от тях ще се присъединят към младежите, а други ще бъдат освободени.

Програма на националите:
24 февруари
– начало на лагера в Правец

24 февруари, 12:30 часа - Пресконференция на Любослав Пенев за представителите на медиите в Правец

24 февруари, 17:15 часа - Тренировка на терена с изкуствена трева в Правец. Тренировката ще бъде открита за представителите на медиите само през първите 15 минути.

Останалите тренировки до заминаването на отбора за Унгария са закрити за журналисти и фенове.

27 февруари, 10:55 часа - Отпътуване на отбора с редовен полет за Виена от Терминал 2 на летище "София". От Виена, където отборът ще се събере в пълен състав, до Дьор предстои пътуване с автобус.

Първата тренировка на националите на унгарска земя ще бъде закрита за представителите на медиите.

28 февруари, 15:30 часа - Пресконференция на Любослав Пенев на стадион “ETO парк” в Дьор.

28 февруари, 16:00 часа - Тренировка на националния отбор на едно от помощните игрища в комплекса. По молба на домакините основният терен на стадиона ще бъде запазен за двубоя. Тренировката е открита в първите 15 минути.

29 февруари, 19:00 часа - Унгария - България

01 март, 17:55 часа - Кацане на отбора на летище София с полет от Виена./БЛИЦ