Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе в прекрасно настроение на заминаване за Рим, където утре вечер ще изведе отбора срещу Рома в мач от груповата фаза на турнира Лига Европа.

“Настроението е прекрасно. Познавам добре играта на Рома, засега. Предполагам, че няма да има промяна в тяхната игра. Очаквам да им видя състава утре, все пак имат и контузени футболисти. Рома е предвидим отбор, но това не означава, че са слаби. Много силен отбор, имат много силни футболисти", каза Пенев.

"Казват, че не са във форма, но мачовете в първенството нямат общо с тези в Лига Европа. Заминаваме с 19 футболисти, все още съставът не е ясен. Не вярвам да възникнат някакви проблеми с нашия състав. Рядко се случват контузии по тренировки, но все пак всичко е възможно, не изключвам нищо. Дано момчетата да са живи и здрави. Не сме изиграли много мачове, но все пак отборът е в ритъм, който трябва да държим. В никакъв случай не трябва да се отпускаме. Всички са на разположение за този мач", завърши Любо./БЛИЦ