Страхотно настроение цареше в лагера на ЦСКА на заминаване към Рим. “Червените” гостуват на италианския гранд Рома в утре вечер в мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Двубоят е на “Стадио Олимпико” от 22,05 българско време.

Група от 19 футболисти поведе старши треньорът Любослав Пенев. Специалистът заяви, че нямо проблеми с контузени играчи, но за всеки случай взима един футболист повече, за да не се получат неприятни изненади в последния момент. Заедно с "червените" на самолета за Рим се качиха Йордан Лечков, шоуменът Тончо Токмакчиев и цялото ръководство начело с един от босовете Димитър Борисов и изпълнителният директор Венци Живков. Делегацията на ЦСКА бе изтупана с последна мода италиански костюми, които вчера бяха разданени на играчите.

„Отиваме много концентрирани в Рим, надявам се да успеем да извлечем най-доброто. В момчетата има настроение”, заяви Любо Пенев.

Данчо Тодоров, Тодор Янчев, Иван Иванов, Кирил Котев и Владо Манчев бяха придружавани от своите красиви половинки на път за Вечния град./БЛИЦ

Групата на ЦСКА
Вратари:
Иван Караджов, Ивайло Петров
Защитници: Йордан Минев, Кирил Котев, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Александър Бранеков, Павел Виданов
Халофове: Тодор Янчев, Викторс Мороз, Коста Янев, Маркиньос, Светослав Петров, Йордан Тодоров, Иван Стоянов, Тодор Тимонов
Нападатели: Спас Делев, Мишел Платини, Владимир Манчев