Вече бившият треньор на Хебър Любослав Пенев обясни, че изминалите 14 месеца, в които бе начело на тима от Пазарджик, завинаги ще останат в съзнанието му. 

Със специално изявление 57-годишният специалист благодари на футболната общественост в града за подкрепата и изрази задоволство от постигнатите успехи, въпреки проблемите, които съпътстваха отбора. 

Под ръководството на Пенев Хебър в два последователни сезона запази мястото си във футболния елит.

Както вече стана ясно, очакванията са Ел Голеадор да застане начело на Локомотив (Пловдив).

Изявлението на Любо Пенев:

„Изминаха тежки 14 месеца, в които със сърце и душа ежедневно работих за Хебър както аз, така и моят екип. Написахме история с представянето си и съм горд от всеки един футболист и служител на клуба. 

Факторите и проблемите, които не позволиха на Хебър да заеме по-високо класиране в шампионата, бяха много и съм ги споменавал многократно. Кризите също бяха от всякакъв характер, но съм щастлив, че с момчетата гледахме през цялото време в една посока и с дисциплина, мъжество и отборна игра спасихме Хебър да не изпадне във Втора лига. 

Специално искам да благодаря на г-н Румен Димитров за усилията, които той положи да издържим до края на сезона. Публиката на Хебър и хората, които идваха на стадиона в Пазарджик, заслужават да виждат отбора си сред най-добрите у нас и им го пожелавам най-искрено. Подкрепата и уважението на феновете, която беше към мен и екипа ми през последните 14 месеца, ще остане завинаги в съзнанието ми.

Благодаря и успех на Хебър (Пазарджик)!

С уважение : Любослав Пенев".