Какви са прогнозите на Станислав Станков и Георги Младенов за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ може да видите - ТУК!

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, говори след победата с 2:1 на отбора му като гост над Локомотив (Пловдив). Специалистът каза няколко думи и за играчите, които решиха да напуснат тима му.

„Трябва винаги да сме доволни, когато взимаме три точки. Играхме добре с висока концентрация и характер до последната секунда. Накрая трудът се възнагради“, започна Пенев.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Локо Пловдив също искаше да спечели мача. Всеки треньор дава задачите преди срещата. Мачът се разви по начина, който искахме и това ме радва. Изпълниха задачите почти на 100%. Обичам да правя ротации от време на време. Имаме футболисти с добри качества и това ни позволява това“, каза още той и каза как напускането на няколко играчи е повлияло на тима му.

„Очевадно е, че не влияе напускането на играчи. Не само Мазан, а и други четирима основни пожелаха да напуснат клуба. В съблекалнята цари добър колектив и там не искам хора, които не искат да играят за Хебър. Вратата е отворена и да си тръгват. 

Защо не си тръгнаха преди да почнат да работят с този треньорски щаб? Охене да си тръгне от ЦСКА 1948, където беше втори, трети отбор. Николов – Втора лига. Защо преди да проведат тази подготовка с този щаб не си тръгваха? Никой не ги търсеше, така че... Пожелавам им успех и просто искам в съблекалнята да има добър климат и момчета, които да се идентифицират с клуба“, завърши Любослав Пенев.