Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Любослав Пенев, говори след равенството 1:1 срещу Локомотив София на „Лаута“ в мач от седмия кръг на efbet Лига. Пенев загатна, че в клуба се надяват да привлекат нападател за заместник на продадения в Швейцария Мичи Нтело.

„Доволен съм в определени моменти, те са малко. Търсим доминацията, тя трябва да се изразява в голове. Рано допуснахме, това е част от играта, може да допуснеш в първата и последната минута. Не победихме, търсихме победата, но важното е, че сумирахме точки. Още една точка и продължаваме“, започна Пенев.

„Има елементи, на които трябва да наблегнем, трябва да сме наясно, че претенциите се защитават на терена, не с приказки извън терена. Аз изисквам да си изпълняват тактическите указания и да се влагат до краен предел. Можем да победим, можем и да не победим, но е важно влагането“, добави наставникът на Локо Пловдив.

„Отборът е много млад, продължаваме да го развиваме индивидуално и колективно, всичко това с времето, доволен съм, в определени моменти липсва опит. Вървим добре, началото на първенството е, следваме предварително начертания план“, сподели още Ел Голеадор.

„Ние правим промени, радвам се, че имаме пет смени, тук е важното, че когато започваме мача, трябва да бъдем максимално концентрирани, това го тренираме и това го изискваме. Не ми е приятно да проспиваме цяло полувреме. Трябва да се обърне внимание, аз ще обърна внимание като старши треньор“, заяви Любо Пенев.

„Предстои работа. Ще изчакаме и утрешния ден, дай Боже да стане това, което искаме, не се оплаквам, радвам се, работим и така до следващия трансферен период“, завърши Любослав Пенев, отговаряйки на въпрос, свързан с трансферите и евентуален заместник на Мичи Нтело.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025