Любо Пенев за втори пореден ден не спира да ръси лафове на пресконференция. След като вчера се изцепи по адрес на Даниел Любоя да си стяга шортите, днес Чичовото вкара в играта и световния шампион Джанлуиджи Буфон.

“Към кого е въпросът ти, към Буфон ли? Давайте, давайте. Една бърза и стегната пресконференция, че след 2 часа заминаваме за Австрия”,каза Любо към един от журналистите, който помоли всички нови играчи да кажат по няколко думи за трансфера си при “армейците”. Треньорът искаше въпросът да е към конкретен футболист.
 
“Червените” представиха 6 нови при засилен интерес. Залата за пресконференции на стадион “Българска армия” се оказа тясна, тъй като имаше 20-ина фена. Пред медиите застанаха четиримата от Сливен, Светльо Петров и Спас Делев. Заедно с тях бяха двамата изпълнителни директори Венци Живков и Пенко Пенков, както и Любо Пенев.
 
Тодор Тимонов и Николай Манчев все още не са играчи на ЦСКА, тъй като имат действащи договори с Ботев (Пловдив). “При тях има лек проблем. Чакаме арбитража, затова все още не ги представяме като наши играчи”, заяви Пенко Пенков.
 
“Щом съм дошъл тук значи това е било моето желание. Наистина ме искаха от Левски, но условията в ЦСКА са по-добри, а и президентът на Сливен и “червените” стигнаха до договореност, каза Коста Янев. – Не е лошо да купонясваме след победа, дано в ЦСКА да ни се налага по-често да излизаме по заведения.”
 
Любо Пенев допълни, че не вижда нищо лошо момчета да излязат на вечеря и да се забавляват, но това трябва да става с мярка.
Стефан Ралчев, БЛИЦ