Любослав Пенев повози днес из София дошлия му на гости испанец Хавиер Ирурета. БЛИЦ първи писа по-рано, че популярният треньор е в България. Той е тук по покана на младия треньор на ЦСКА. Заради визитата на видния гост Пенев отмени тренировката, за да отдели време на Ирурета. В ранния следобед Любо качи испанеца в новия си автомобил Ауди Q7, който си купи преди по-малко от два месеца. Двамата най-напред отскочиха до Борисовата градина, а после и то столичния квартал “Лозенец”.
Визитата на Ирурета породи доста въпроси и слухове. От ЦСКА заявиха, че спецът е тук по лична покана на Любо. Източници, близки до “Армията”, обаче твърдят, че има вероятност той да стане шеф на Детско-юношеската школа или да заеме друг пост в клуба. Други пък смятат, че Ирурета ще помага усилено на Пенев за привличането на нови футболисти в ЦСКА от следващия сезон, като един от тях е носил екипа на Депортиво (Ла Коруня) в периода, в който треньорът бе начело на тима.
Ирурета ще се появи в четвъртък на спортната база в Панчарево, където ще се играе мачът между юношите старша на ЦСКА и Локомотив (София)).БЛИЦ