Единственото ново име на първата тренировка на Локо (Пловдив) за 2021 година е Александър Иванов. Това е синът на спортния директор  Георги Иванов, който обаче само ще поддържа форма. За последно Сашо игра  в Рилски спортист – сателит на пловдивския тим от „Лаута“.

Половин дузина от чужденците в Локо Пд ще се присъединят към тима в следващите дни. Нови попълнения ще има, но те ще се появят в следващите няколко дни, разкриха от Локомотив. Тимът ще изиграе контроли само с български тимове и ще замине на лагер в Поморие.

Националният вратар Мартин Луков е парафирал още преди празниците нов договор. Настоящият контракт на Луков изтичаше през юни. Той се обвърза с железничарите до 2023 г.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Подготовка с Локо днес започнаха: Мартин Луков, Илко Пиргов, Кристиян Томов (юноша), Николай Николаев, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Петър Витанов, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Георги Минчев, Кенан Муслимович, Александър Иванов, Даниел Димитров(юноша), Иван Арамазов(юноша), Александър Колев(юноша), Сашо Лебанов(юноша) и Петър Петров(юноша).

Чужденците, които ще се присъединят по-късно, са: Давид Малембана, Кристиян Илич, Кристиан Гомис, Диниш Алмейда, Лукас Салинас, Лукас Масоеро.

Програма:

14.01 – Локо Пд – Марица (ст. Локомотив) закрита

18.01 – Локо Пд – Атлетик Куклен (ст. Локомотив) закрита

20.01 – заминаване на лагер в Поморие

23.01 – Берое – Локо Пд (Стара Загора)

27.01 – Созопол – Локо Пд

30.01 – Добруджа – Локо Пд

06.02 – Локо Пд – Хебър (ст. Локомотив)

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството