Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович говори пред журналистите след успеха с 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица) в първата контрола на тима по време на лятната подготовка.

"Бяхме в Тетевен осем-девет дни. Работихме добре, както тактически, така и физически. Играчите бяха уморени. През първото полувреме останах доволен от Митко Митков, изненада ме. Игра отлично, през второто полувреме се активизирахме. От Али Соу очаквах два гола, той реализира един", започна сърбинът.

"Доволен съм от новите попълнения. Има играчи, които са пълни професионалисти. Надявам се да засилят конкуренцията, но ще играят най-добрите. В Австрия ще продължим да работим и се надявам за мачовете в Лига Европа да сме готови. Не ги познавам отборите, които ще ни се паднат. ЦСКА ще е фаворит в тези мачове и трябва да победи", каза още Петрович.

"Очакваме нов състезател, но на какъв пост, е тайна. Жоржиньо е много добър футболист, Лудогорец направи добър трансфер с него", каза в заключение консултантът на "червените", коментирайки новината, че разградчани успяха да отмъкнат подвизавалия се доскоро в ЦСКА играч.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019