Българският нападател Димитър Рангелов почти сигурно ще се раздели с Люцерн. Това намекна лично президентът на швейцарския клуб Майк Хаузер. Нашият национал е гласен за продажба или пращане под наем. Старши треньорът на тима Рихард Коморницки иска нов нападател със силен ляв крак. В схемата му Митко вече е излишен. “За да привлечем нови футболисти, първо трябва да продадем някого”, казва босът на клуба пред местния “Люцернер цайтунг”.

Рангелов пък може да се върне в Славия. „Ще говорим с мениджъра му Антонио Ананиев. Ще преговаряме, но ситуацията с него е много сложна”, коментира наскоро босът на “белите” Венцеслав Стефанов. Както е известно, Рангелов изпадна в немилост пред ръководството на Люцерн преди два месеца. Самият футболист желае да смени обстановката през януари и Славия е един от основните варианти. Ако се стигне до негово връщане, то ще е под наем, а заплатата му, която е непосилна за „белите", ще бъде поета от двата клуба.

През лятото Венци Стефанов вече върна в „Овча купел" двама от играчите, тръгнали за големия футбол именно от Славия. Става въпрос за Чавдар Янков и Георги Петков. Със сигурност в Славия през пролетта ще се върнат Галин Иванов, Димитър Воденичаров и евентуално Николай Дюлгеров.