Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански не остана много доволен от загубата на тима с 0:2 от Сърбия в контрола. Той отдаде поражението на липсата на част от основните футболисти в състава.

“Заслужено ни победиха. Сърбия ни превъзхождаше, особено в първите 60 минути от мача. Знаете, че в нашия състав липсваха част от титулярите, но се надявах, че и в този състав ще успеем да се противопоставим на съперника. Уви, нямахме значителни аргументи, с които да спрем силния отбор на Сърбия. Не съм доволен от защитата. Допуснахме грешки. Все пак видях и нещо положително в отбора през последните 20 минути”, коментира Мадански след мача.

“Дори и загубата е полезна за нас, защото успяхме да преценим нивото на играчите. Ползата е, че вече знам, на кои момчета ще разчитам в бъдеще. Има 6-7 човека от този отбор, които ще останат, но голяма част от хората ще отпаднат. Исках да пробвам тази формация срещу силен отбор и съм доволен, че мога да си направя изводите”, продължи Мадански.

“Надявам се, за квалификациите да мога да разчитам на всички титуляри. Ако тези момчета, които сега отсъстваха се завърнат, ще съм наясно със състава. Ако обаче ги няма, нещата няма да са добре. Истината е, че голяма част от младите играчи се състезават на много ниско ниво", завърши Мадански.