Младежкият национален отбор на България (до 21 години) победи с 1:0 връстниците си от Сиера Леоне в мач за седмото място на турнира Албена Къп 2010. Така Михаил Мадански записа първи успех начело на формацията, след като по-рано в надпреварата "трикольорите" завършиха 0:0 с Калиакра, 3:3 с Монтана и загубиха с 0:1 от Берое.

Единственото попадение в срещата падна още в 5-ата минута, когато юношата на Левски Борислав Балджийски получи пас отдясно, овладя топката в наказателното поле и с плътен удар реализира - 1:0.

До почивката момчетата на Михаил Мадански можеха да отбележат още попадения, но вратарят Марша Уилямс спаси удари на Александър Киров и Кристиян Велинов. И през втората част българите бяха по-активни, а най-сериозното положение пропиля Киров в 60-ата минута.

На младежките национали предстои евроквалификация с Черна гора на 3 март в Подгорица. България е без шансове за класиране, тъй като заема последното пето място в група 6 с едва 4 точки след 1 победа, 1 равенство и 4 загуби до момента и голова разлика 8:13. Челниците Швеция, Черна гора и Израел имат по 10 точки. В последната среща от квалификационния цикъл младежите ни приемат шведите на 7 септември. /БЛИЦ