Селекционерът на младежкия ни национален отбор Михаил Мадански призова чрез агенция БЛИЦ феновете да подкрепят футболистите срещу Австрия. Младите “лъвчета” посрещат днес тима воден от Анди Херцог в европейска квалификация от група 10. Преди няколко дни нашите биха същия съперник с 2:0 във Винер Нойщад. При успех днес България ще оглави класирането в група 10, тъй като вчера лидерът Холандия изненадващо загуби от Шотландия у дома с 1:2.

“Искам да използвам вашата медия, за да призова феновете да подкрепят младежкия национален отбор. Излизаме в един от най-важните си мачове от началото на квалификационната кампания. Момчетата заслужават подкрепа от страна на привържениците. Тази генерация доказа, че има качества, може да постигне нещо значимо”, заяви Михаил Мадански.

“След загубата на Холандия от Шотландия имаме шансове да станем първи в групата. Всичко зависи от нас. Дано победим въпреки проблемите в последните няколко дни. Момчил Цветанов ще ми липсва много, както и Гошо Миланов. Останалите момчета обаче са в отбора, за да ги заместят и вярвам, че ще се справят. Дано не се получи обичайната практика, когато два отбора играят един срещу друг два пъти подред, да не се постигат две поредни победи. Още като треньор на юношите често ми се налагаше да играем при такава програма. Да не дърпаме дявола за опашката и да пожелаем успех на футболистите”, завърши Михаил Мадански./БЛИЦ