Треньорът на младежкия национален тим по футбол Михаил Мадански заяви, че иска да разчита на всички повикани футболисти при заминаването на отбора за лагер в Сливен. На 15 и 19 ноември на младежите предстоят евроквалификации с Дания и Словения.
 
Треньорът призна, че очаква Ивайло Човеч и Антон Карачанаков, въпреки обявения отказ на ЦСКА да ги пусне. Преди дни "червените" скочиха на БФС заради датата на дербито с "Левски". Отделно от това, от ЦСКА бяха ядосани на Мадански за късното прибиране на играчите им след мача в Словения (1:2)
 
"От ЦСКА няма официален документ за това, че се готвят да не пуснат играчите си. Надявам се Чочев и Карачанаков да се присъединят към лагера", заяви Мадански.
 
Той коментира отношенията между клубовете и БФС, заявявайки, че съдийска грешка на днешното дерби ЦСКА - Лудогорец може да спре и Георги Терзиев от младежкия тим.
 
"Дотам я докарахме, че съдийските грешки в първенството да се отразяват на националните отбор. Защото ако се случи да сбърка съдията, може да не дойдат Георги Терзиев от Лудогорец и момчетата от ЦСКА! Надявам се на един хубав мач днес и довечера Терзиев, Чочев и Карачанаков да се присъединят към лагера на националния отбор в Сливен", заяви Мадански.