ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Първият трансфер на новите собственици на ЦСКА от "Червени шампиони" ще стане факт във вторник. Тогава се очаква с клуба да подпише македонецът Християн Кировски. Вчера той пристигна за преговори в София. Нападателят бе на "Българска армия" заедно със своя агент и в продължение на половин час преговаря за личните си условия с Александър Тодоров, пише „Тема спорт”.

След срещата представителят на кръга "Червени шампиони" обяви, че двете страни са постигнали принципна договорка и са си стиснали ръцете. Контрактът ще бъде подписан във вторник, тъй като Кировски трябва да оправи някои свои документи, преди да може да парафира.

Нападателят идва в ЦСКА като свободен агент. За последно той е играл във втородивизионния гръцки Ираклис през миналия сезон. В 25 срещи той вкарва 12 гола.

Кировски е юноша на Вардар Скопие, като именно със столичани прави и най-силния си сезон в своята кариера. Нападателят е бил освен в няколко македонски и в сръбски, украински, гръцки, руски, румънски, кипърски и израелски отбори, което говори, че той не се задържа за дълго Време на едно място, футболистът има и 2 мача за националния отбор на родината си, но в тях не успява да се запише сред голмайсторите. Кировски е бил викан и в няколко от младежките формации на Македония.