Холандското крило от македонски произход Денис Махмудов подписа днес договор за 2 години с "Левски". Освен това "сините" парафираха и с досегашния му съотборник в Спарта (Ротердам) Джереми де Нойер, за когото БЛИЦ първи разкри в събота сутринта. 25-годишният Махмудов обясни защо не е подписал с "Левски" от първия път. Както е известно, той беше в София преди време за преговори, но отказа, след което промени решението си.

"Имах предложение от Турция и още една оферта, но в крайна сметка размислих и реших да се върна в "Левски". Радвам се, че подписах за 2 години с този голям клуб, който има много голяма публика. Моята позиция е на крилото. Там се чувствам най-добре", заяви Махмудов.

"Левски" е добър клуб и смятам, че взех правилно решение. През последната година бях в Спарта (Ротердам), направих добра кариера там, надявам се да продължа така и тук в България", добави крилото.

Двете нови попълнения ще вземат участие във втората тренировка на "Левски" за деня. Заниманието започва в 18 часа на "Герена".

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015