Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев получи малко успокоение, след като в днешната тренировка участие взеха Владимир Гаджев и Линел Китамбала. Двамата се възстановяват от мускулни травми и пропуснаха заниманията през седмицата. Наставникът на "сините" няма да разчита със сигурност на трайно контузените Деян Иванов и Борислав Цонев, а под въпрос до последно ще е Мики Орачев. Днес Орачев направи опити за няколко обиколки, но изпита болки и се прибра за процедури в тунела. Аут за гостуването на Пирин в неделя е и наказаният Георги Костадинов.

Днешната предпоследна тренировка преди мача в Благоевград започна с 40-минутен видео разбор.

Останалите играчи, както и каращият проби Санти Нгом, се включиха на пълни обороти в сесията, която мина под знака на упражнения за далечни пасове и центрирания. В края пък бе проведена двустранна игра и бяха отработени статични положения.

Утре "сините" тренират от 16:00 часа, а заниманието е изцяло закрито. След заниманието треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев ще даде пресконференция за предстоящия мач с Пирин. Срещата на стадион „Христо Ботев“ в неделя започва в 16:30 часа.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016